Over Kijkduin
meer informatie over de leukste badplaats van het Noordelijk halfrond.

ROUTE

Per auto
Vanuit Den Haag kunt u het beste de Laan van Meerdervoort uitrijden richting Monster en bij de Kijkduinsestraat rechts richting de zee. Vanaf de A4 slaat u bij Delft af de N211 op en volgt u de S200 via Lozerlaan, Ockenburgstraat tot en met de Kijkduinsestraat. Daarna is het tijd voor genieten!

Parkeren
Kijkduin is één van de weinige plekken waar u nog gratis kunt parkeren. Achter het Deltaplein vind u een parkeerplaats en u kunt uw auto ook op loopafstand op de Machiel Vrijenhoeklaan kwijt. Tijdens de drukke zomerdagen kan parkeren een probleem zijn, maar met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk uw auto elders parkeren. Dan zit u alsnog binnen enkele minuten op het strand. Meer informatie over het openbaar vervoer vindt u hieronder.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal kunt u direct met stadsbus 24 naar busstation Kijkduin achter Beachresort Kijkduin. Ook kunt u tram 3 richting Den Haag Loosduinen nemen. Dan stapt u uit bij tramhalte Heliotrooplaan en loopt u vanaf daar een kleine 10 minuten richting het strand. Vanaf deze halte kunt u ook een kleine omweg nemen via het prachtige landgoed Meer en Bos. Kijk op de kaart hieronder om alvast een route uit te stippelen.

Bekijk hieronder waar u kunt uitstappen of parkeren. 

 

Informatie voor mindervaliden
In Kijkduin kunt u bij Biesieklette een speciale rolstoel voor het strand huren. Zo kan iedereen van het strand genieten. Biesieklette is gevestigd aan Deltaplein 150­A. Voor meer informatie over tarieven en openingstijden.

Komt u met de auto? Plan dan hieronder direct uw route met Google Maps.