Over Kijkduin
meer informatie over de leukste badplaats van het Noordelijk halfrond.

Nieuw Kijkduin

Bereikbaarheid tijdens fase 1 van de bouw
Vanaf 1 december 2017 is er gestart met de herontwikkeling van Kijkduin. We bevinden ons op dit moment in fase 1 van de herontwikkeling. Dat betekent dat er gebouwd wordt op het plein voor het Atlantic Hotel (Deltaplein; 1). De Fishclub is inmiddels weg, en ook aan de kant van het parkeerterrein wordt er gewerkt. Kijkduin blijft bereikbaar. Wat er komende tijd anders is, kunt u onderstaand lezen.

Vanaf januari staan er hekken om het Deltaplein (1). U kunt hier niet meer doorheen. De boulevard wordt aan de kant van het Deltaplein afgesloten.

Het parkeerterrein (2) wordt afgesloten en gebruikt als opslagplaats voor de bouw. U kunt hier dus niet meer parkeren. Het parkeerterrein achter het NH Hotel blijft wel bereikbaar (Zandvoortselaan; 3), evenals het begin van de boulevard (Kijkduinsestraat; 3) en de Hoek van Hollandlaan (3). Er blijft dus redelijk wat parkeerruimte over, maar u zult wel wat verder moeten lopen.

De opgang richting de boot (4) is de tijdelijke nieuwe hoofdingang van Kijkduin. Als u hier naar boven loopt kunt u alle restaurants aan de boulevard en winkels in het centrum bereiken. Op korte termijn zal aan deze kant ook een bushalte komen, zodat u vlak voor de hoofdingang kun in- en uitstappen om naar de winkels en restaurants te lopen.

De boulevard, met de restaurants en de winkels, zullen pas eind 2019 plaats moeten maken voor fase 2 van de herontwikkeling.

Voor meer informatie www.nieuwkijkduin.nl

 

Heel het jaar sport & cultuur voor jong en oud. Hier vindt u de leukste suggesties!
De komende 7 dagen zijn er geen evenementen gepland in Kijkduin
Meer evenementen
  • Kijkduin Nieuws
  • Nieuw Kijkduin