Ontdek

Wandelen, winkelen of gezellig eten? Ontdek de mogelijkheden van Kijkduin.

Vier seizoenen badplaats

De frisse zeelucht, de wind door uw haren, wie heeft daar geen behoefte aan zo af en toe? Van een wandeling rond Kijkduin knapt u gegarandeerd op. Wandel of fiets door het bijzondere duingebied dat onlangs weer met subsidie vanuit Europa in oude glorie is hersteld. Dit was nodig om niet alleen de unieke flora en fauna, maar ook de mens nog beter te beschermen tegen de elementen en de stijgende zeespiegel. Jong en oud voelt zich hier in de duinen altijd “even helemaal weg” Ook, of misschien juist tijdens stormachtige weersomstandigheden!

Maar ook dan heeft Kijkduin veel te bieden; ga bijvoorbeeld eens in één van de strandtenten of aan de boulevard lekker warm en droog genieten van een kop warme chocolademelk terwijl moeder natuur tekeer gaat. Kijkduin heeft het!

HEMELS GEWELFMachiel Vrijenhoeklaan 175 2555 NA Den Haag- Meer info MEER EN BOSHeliotrooplaan 5 2555 MA Den Haag- Meer info STICHTING ATLANTIKWALL MUSEUM SCHEVENINGEN- - - Den Haag070 - 355 56 04 Meer info WESTDUINPARK- - - Den Haag- Meer info
Heel het jaar sport & cultuur voor jong en oud. Hier vindt u de leukste suggesties!
De komende 7 dagen zijn er geen evenementen gepland in Kijkduin
Meer evenementen
  • Vondst van de Maand
  • Kijkduin Magazine