Nieuws
Het laatste nieuws uit Kijkduin
Meer info

Chase Fashion nu ook landelijk bekend!

Onlangs opende in Kijkduin de vierde vestiging van Chase Fashion. De retailer, die 33 jaar geleden begon als sportwinkel, heeft een concept store aan het winkelbestand toegevoegd. De concept store is een combinatie van twee reeds bestaande formules van Chase, namelijk Blue en Orange.
Meer info

Kijkduin in de top 15 Schoonste Winkelgebied van Nederland!

Elk jaar wordt de verkiezing voor het Schoonste Winkelgebied van Nederland gehouden. Dit jaar deden er maar liefst 612 winkelgebieden mee. Dit jaar eindigde het winkelcentrum van Kijkduin in de top 15, namelijk als 14e!
Meer info

2018: Feest aan Zee

Heel 2018 viert Den Haag dat we 200 jaar een badplaats zijn, en is het jaar uitgeroepen tot themajaar Feest aan Zee.
Meer info

Een witte kerstmarkt in Kijkduin

De kerstmarkt in Kijkduin afgelopen zondag was er een om niet snel te vergeten! De kerstman en zijn kerstmeisjes zorgden voor de kerstsfeer samen met de ondernemers, bezoekers én natuurlijk de sneeuw! Wat een grote verrassing. Dankzij Marie (de draaimolenmeneer) en TrendyCam hebben we een paar foto's om terug te kijken op de kerstachtige sfeer tijdens het evenement.
Meer info

Have a royal Winter in Kijkduin (filmpje)

Zondag 10 december luidde Kijkduin de kerstperiode in met 'Kerst in Kijkduin'. De Kerstman en zijn kerstmeisjes bezochten Kijkduin, er was door de Uithof een sneeuwglijbaan (slide) gemaakt waar je vanaf kon roetsjen, in het NH Hotel vertelde verhalenverteller Niels Brandaan Cotterink het verhaal van 'de Gelukkige Prins' en naast de overdekte kerstmarkt was er live muziek. Met de Royal Winter Express konden bezoekers naast Kijkduin ook de Uithof, de binnenstad en Scheveningen aandoen. Bekijk hier het filmpje.
Meer info

Kerst in Kijkduin

December is dé feestmaand die voor velen een sfeer van samenzijn betekent. Beleef op zondagmiddag 10 december a.s. een gezellig familie kerstevenement op Kijkduin. Kom genieten van de winterse kerstsfeer en gastvrije ambiance aan zee. De Kerstman verwelkomt u hartelijk. Of hij Rudolf zijn rendier bij zich heeft is nog even afwachten, maar zijn charmante kerstmeisjes zullen er zeker bij zijn. 
Eerstvolgende evenement(en)
De komende 7 dagen zijn er geen evenementen gepland in Kijkduin
Meer evenementen
Heel het jaar sport & cultuur voor jong en oud. Hier vindt u de leukste suggesties!
De komende 7 dagen zijn er geen evenementen gepland in Kijkduin
Meer evenementen
  • Kijkduin Nieuws
  • Nieuw Kijkduin