Nieuws
Het laatste nieuws uit Kijkduin
Meer info

10 septemer: Kijkduin Obstacle Run

Op zondag 10 september zal voor het derde jaar op rij de Kijkduin Obstacle Run de zomer sportief en feestelijk afsluiten. Net als voorgaande edities worden er verschillende afstanden aangeboden die de lopers leiden door het prachtige duinlandschap en over het strand. Niet voor niks is de Kijkduin Obstacle Run genomineerd voor "beste locatie" en "beste kidsrun" door Obstakels.com.
Meer info

Namen Boulevard of Golden Music 2017 bekend

U kunt deze zomer weer heerlijk genieten van live muziek op het plein in Kijkduin met de Boulevard of Golden Music. Zaterdag starten wij de reeks evenementen met The Black Albino's en The White Albina's in de Muziekkoepel op het Deltaplein.
Meer info

Avonturia opent de deuren in Kijkduin

Avonturia breidt tijdelijk uit op Kijkduin. Avonturia staat al ruim 40 jaar bekend als dierenspeciaalzaak in Loosduinen en omgeving en is een gerenommeerd familiebedrijf. Sinds een week staan de deuren van de winkel ook in Kijkduin open.
Meer info

Vondst van de Maand: Zand

Wat is het lekker om met je voeten door het zand van Kijkduin te lopen en daarna neer te strijken op het strand. Dat hemelse gevoel, met het geluid van de meeuwen en de zee op de achtergrond, valt niet te beschrijven. Voeg daar nog een drankje aan toe en je waant je in een tropisch paradijs. Maar het zand heeft ook een mindere kant.
Meer info

KIJKDUIN SUNRISE 2017: MET ZON EN MUZIEK EEN GESLAAGDE 2E EDITIE!

Afgelopen zaterdag stond Kijkduin in het teken van Kijkduin Sunrise, de feestelijke opening van het badseizoen 2017. Met talloze marktkraampjes, de zon die vanaf de middag doorbrak en zomerse live muziek was dit zeker een geslaagde 2e editie van Kijkduin Sunrise.
Meer info

11 tips om jouw vader te verrassen in de Kijkduinse Recreatie Zoom!

18 juni is de dag dat de vaders weer extra mogen genieten. Hieronder tref je 11 tips waarmee je papa op vaderdag kunt verrassen in de Kijkduinse Recreatie Zoom!
Eerstvolgende evenement(en)
De komende 7 dagen zijn er geen evenementen gepland in Kijkduin
Meer evenementen