Nieuws
Het laatste nieuws uit Kijkduin
Meer info

Maak je klaar voor de Parnassia Laan van Meerdervoort Loop

Zondag 5 november start de twaalfde editie van de Parnassia Laan van Meerdervoort Loop. Gekozen kan worden voor een parcours van 5 km, 10 km of de kidsrun. Start en finish van alle afstanden zijn op het Deltaplein op Kijkduin. Inschrijven kan via www.lvml.nl
Meer info

Kunst & Brocante Markt zondag 8 oktober

Zoals iedere tweede zondag van de maand, is er ook zondag 8 oktober weer Kunst & Brocante markt op Kijkduin. Tientallen standhouders etaleren bij de boulevard in Kijkduin hun artikelen. Er is voor iedereen wel wat moois te vinden, zoals brocante, antiek, curiosa, kunst, boeken, streekproducten, trendy en verzamelobjecten. Van 10.00-17.00 uur kunt u terecht op deze gezellige markt.
Meer info

1 oktober feestelijke lancering De Hofpas

Nieuwe lokale voordeelpas De Hofpas, de nieuwste voordeelpas van Den Haag en omstreken gaat op 1 oktober officieel van start. In Kijkduin op het Deltaplein wordt De Hofpas officieel gelanceerd.
Meer info

10 septemer: Kijkduin Obstacle Run

Op zondag 10 september zal voor het derde jaar op rij de Kijkduin Obstacle Run de zomer sportief en feestelijk afsluiten. Net als voorgaande edities worden er verschillende afstanden aangeboden die de lopers leiden door het prachtige duinlandschap en over het strand. Niet voor niks is de Kijkduin Obstacle Run genomineerd voor "beste locatie" en "beste kidsrun" door Obstakels.com.
Meer info

Namen Boulevard of Golden Music 2017 bekend

U kunt deze zomer weer heerlijk genieten van live muziek op het plein in Kijkduin met de Boulevard of Golden Music. Zaterdag starten wij de reeks evenementen met The Black Albino's en The White Albina's in de Muziekkoepel op het Deltaplein.
Meer info

Avonturia opent de deuren in Kijkduin

Avonturia breidt tijdelijk uit op Kijkduin. Avonturia staat al ruim 40 jaar bekend als dierenspeciaalzaak in Loosduinen en omgeving en is een gerenommeerd familiebedrijf. Sinds een week staan de deuren van de winkel ook in Kijkduin open.
Eerstvolgende evenement(en)
De komende 7 dagen zijn er geen evenementen gepland in Kijkduin
Meer evenementen
Heel het jaar sport & cultuur voor jong en oud. Hier vindt u de leukste suggesties!
De komende 7 dagen zijn er geen evenementen gepland in Kijkduin
Meer evenementen
  • Vondst van de Maand
  • Kijkduin Magazine