Nieuws
Het laatste nieuws uit Kijkduin
Meer info

11 tips om jouw vader te verrassen in de Kijkduinse Recreatie Zoom!

18 juni is de dag dat de vaders weer extra mogen genieten. Hieronder tref je 11 tips waarmee je papa op vaderdag kunt verrassen in de Kijkduinse Recreatie Zoom!
Meer info

Vondst van de Maand: De Paden op...

Het strand en de duinen zijn uitermate geschikt om je sportief te laten uitdagen. De wandelsport is waarschijnlijk het meest beoefend in Nederland. In Kijkduin waren onlangs duizenden lopers die samen de Duinenmars liepen.
Meer info

KIJKDUIN SUNRISE 2017: MET ZON EN MUZIEK EEN GESLAAGDE 2E EDITIE!

Afgelopen zaterdag stond Kijkduin in het teken van Kijkduin Sunrise, de feestelijke opening van het badseizoen 2017. Met talloze marktkraampjes, de zon die vanaf de middag doorbrak en zomerse live muziek was dit zeker een geslaagde 2e editie van Kijkduin Sunrise.
Meer info

POKÉ-MONDRIAAN GEPRESENTEERD IN KIJKDUIN

Zaterdagmiddag j.l. presenteerde deelnemers van de workshop graffiti van het Koorenhuis de Poké-Mondriaan in Kijkduin. Het kunstwerk werd gemaakt in het kader van 100 jaar Mondriaan & De Stijl.
Meer info

Kijkduin Sunrise: Hallo Venray vervangt De Likt

Vanochtend kreeg Kijkduin bericht van de band De Likt dat frontman Simon gisteren een ongeluk heeft gehad waardoor hij de komende maanden niet kan optreden. Wij wensen Simon veel sterkte met zijn herstel.
Meer info

Kijkduin Sunrise: Koorenhuis maakt Pokémondriaan

Ontwerp vandaag tijdens Kijkduin Sunrise samen Pokémondriaan tijdens de workshop schilderen van het Koorenhuis.
Eerstvolgende evenement(en)
De komende 7 dagen zijn er geen evenementen gepland in Kijkduin
Meer evenementen