Wandelen, winkelen of gezellig eten? Ontdek de mogelijkheden van Kijkduin.

Kerst in Kijkduin

December is dé feestmaand die voor velen een sfeer van samenzijn betekent. Beleef op zondagmiddag 10 december a.s. een gezellig familie kerstevenement op Kijkduin. Kom genieten van de winterse kerstsfeer en gastvrije ambiance aan zee. De Kerstman verwelkomt u hartelijk. Of hij Rudolf zijn rendier bij zich heeft is nog even afwachten, maar zijn charmante kerstmeisjes zullen er zeker bij zijn. 

Kijkduin in kerstsfeer heeft een sneeuwslide, een draaimolen die op volle toeren draait en in het centrum van Kijkduin kunt u genieten van een gezellige Kerstmarkt. In het NH Atlantic Hotel start om 15.00 uur een gratis kerstvertelling door vertelkunstenaar Niels Brandaan Cotterink. Het verhaal ‘De gelukkige prins’ naar het sprookje van Oscar Wilde is geschikt voor jong en oud. Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan aan via info@kijkduin-beachresort.nl.

De gezelligste tijd van het jaar is in Kijkduin niet compleet zonder de juiste muziek. U kunt volop genieten van eigentijdse kerstmuziek in de winkelpromenade. Jingle all the way! Daar zullen de aansprekende klanken van The Cosy Rockers, singer-songwriter Ronn van Etten, The Christmas Angels met Mars en Yenney en de formatie ZHINGG wel voor zorgen!
De conducteur van de Royal Winter Express – een heuse Haagse Kerstbus – brengt u vanuit de binnenstad of Scheveningen gratis naar Kijkduin of de Uithof en vice versa. Zo kan jong en oud de hele dag van alle winterse activiteiten genieten .

Tot zondag!

Locatie
Deltaplein
Website
Periode

Dit evenement vindt plaats op 10 dec 2017

Bekijk op kaart

Deel deze pagina via uw favoriete socialmedia site.