Nieuws
Het laatste nieuws uit Kijkduin

10 septemer: Kijkduin Obstacle Run

Geplaatst op: woensdag, 09 augustus 2017

Op zondag 10 september zal voor het derde jaar op rij de Kijkduin Obstacle Run de zomer sportief en feestelijk afsluiten. Net als voorgaande edities worden er verschillende afstanden aangeboden die de lopers leiden door het prachtige duinlandschap en over het strand. Niet voor niks is de Kijkduin Obstacle Run genomineerd voor "beste locatie" en "beste kidsrun" door Obstakels.com.

De afstanden
De Family Run van 1,5 km of 3 km is voor kinderen vanaf 6 jaar, onder begeleiding van een volwassene, en beginnende lopers. De Obstacle Runs - 5,5 km & 8,5 km - zijn voor alle niveaus: van groepen sportieve recreanten tot individuele fanatiekelingen. De hindernissen en het parcours zijn hier zwaarder en zo ingericht dat iedereen aan zijn trekken komt.

Nieuw dit jaar “Cryo Center Nederland Sprint”
Nieuw aanbod is de Cryo Center Nederland Sprint! Een competitieve sprint van 1+km waar de fanatieke individu geprikkeld wordt met technische en uitdagende hindernissen. Naast de family-run willen we meer gaan betekenen voor getrainde sporters die op zoek zijn naar uitdaging en adrenaline. De sprint is overigens te combineren met elke andere afstand, dus als stoere mama of papa kan jij zowel met de sprint als family-run meedoen!!

Strandfeestje
De start en finish is net als voorgaande jaren bij Beachclub Titus. Hier zijn voor kinderen allerlei sport en spel activiteiten opgezet in avonturenland en voor de volwassenen is er een strand markt en beachlounge. Na de run kun je hier terecht om onder genot van zomerse muziek en een drankje gezellig na te praten. Rond de namiddag wordt de BBQ aangestoken, deze kan je vooraf online aanschaffen, maar ook op de dag zelf.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is reeds gestart. Op www.kijkduinobstaclerun.nl staat meer informatie en kan je jezelf én je vrienden verzekeren van deelname.


Kijkduin Obstaclerun 2017


Terug naar overzicht