Nieuws
Het laatste nieuws uit Kijkduin

11 tips om jouw vader te verrassen in de Kijkduinse Recreatie Zoom!

Geplaatst op: donderdag, 15 juni 2017

18 juni is de dag dat de vaders weer extra mogen genieten. Hieronder tref je 11 tips waarmee je papa op vaderdag kunt verrassen in de Kijkduinse Recreatie Zoom!

Vaderdag BBQ
Speciaal voor de stoere vaders organiseert Brasserie Ock vandaag een vaderdag BBQ. Tussen 12.30 en 14.30 mogen de mannen aanschuiven voor het Lunchbuffet en van 17.30 tot 19.30 is er het diner buffet terwijl de band “Projectje” akoestisch bekende covers speelt. Genieten met een seizoensbiertje of glaasje bubbels. En alle vaders krijgen een leuke verrassing!
Voor meer info: www.buitenplaatsockenburgh.nl

Landgoed Ockenburgh, groen om de hoek
Kent u Stichting Zuid-Hollands Landschap al? De stichting Z.H.L. beheert ruim honderd natuurgebieden verspreid over de provincie en zorgt ervoor dat zeldzame planten en dieren hier kunnen overleven. Zo ook op Landgoed Ockenburgh en de aangrenzende gebieden het Hyacintenbos en de Van Leyden-Hof zijn al vele jaren bij ons in vertrouwde handen. Als inwoner van Den Haag heeft u hier wellicht al eens een wandeling gemaakt of op weg naar het strand door Ockenburgh gefietst. We nodigen u graag uit voor een (hernieuwde) kennismaking.

Kom op zondag 18 juni naar het landgoed en beleef de schitterende natuur bij u om de hoek. Het Zuid-Hollands Landschap organiseert op deze dag twee wandelingen. De gids vertelt u alles over de ontstaansgeschiedenis van het landgoed en de vele planten- en diersoorten die er voorkomen.
Voor meer info: www.ZHL.nl/wandelingockenburgh

Op zoek naar een actief dagje uit met papa? Kom dan naar De Uithof in Den Haag!
De Uithof biedt veel in- en ontspannende activiteiten voor het hele gezin. Onder één dak vind je een sneeuwbaan van 211 meter lang, een 400 meter lange ijsbaan, een ijshockeyveld, een uitdagende kartbaan, lasergame-arena, een klimmuur, en fitnessruimte. Samen met de verschillende thema-cafés en het grandcafé maak je jouw vaderdag compleet bij sportainment center De Uithof.
Voor meer info: www.deuithof.nl

Avonturia De Vogelkelder
Vaderdag actie: 2e ticket gratis op vertoon van de actieticket uit de Loosduinse Krant van woensdag 14 juni.
Voor meer info: www.Avonturia.nl

Vaderdag aanbieding bij Pluk Den Haag
Pluk is een bijzondere zorg- en kinderboerderij langs de lozerlaan met allerlei dieren, een bloemenpark, een pluktuin en een winkeltje.Er is een lunchroom met terras met heerlijke producten uit eigen tuin. Voor vaderdag geeft Pluk een aanbieding op een kop koffie met cake.
Voor meer info: www.plukdenhaag.nl 

Vaderdagbrunch Strandtent 14
Uitgebreid brunchen met papa bij Strandtent 14 tussen 10.30 en 12.30. Je wordt aan tafel ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels en voor de kleintjes serveren wij ook pannenkoeken
Voor meer info: www.strandtent14.nl

Vaderdag BBQ en Dramtune whisky Tasting
Zet die vader van jou op zondag 18 juni met zijn grote voeten in het zand bij strandpaviljoen ZUID en trakteer hem op een koud biertje, gegrild vlees en een knuffel. Vanaf 15.00 gaat de BBQ aan en draait de dj zijn lievelingsplaten.
Voor meer info: www.strandpaviljoen-zuid.nl/vaderdag-2-2/

Vaderdag special Tios Burgers & Bites
Op vaderdag heeft Tios Burgers & Bites voor de pappa's een mooie dagspecial. 3 kleinere varianten van ons meest populaire gerechten. Dé Tios burger, een pulled pork burger, spareribs en verse friet.
Voor meer info: www.tios.nl

Vaderdag ontbijt, lunch en diner special
Bij Restaurant La Fontaine tussen 8.00 en 12.00 gezellig ontbijten en tussen 12.00 en 22.00 met papa genieten van een heerlijke lunch of diner.
Voor meer info: Restaurant La Fontaine

ALaZaza vaderdag-korting
Bij ALaZaza Beach & Bodyfashion 10% korting op alle heren-artikelen 
Voor meer info: ALaZaZa Beach & Bodyfashion

Actieve Vaderdag met een Beach Bike! 
Wil jij je vader verrassen met een actieve vaderdag? Huur een Beach Bike en sluit af met een heerlijke borrelplank en een drankje naar keuze!

Ervaar het strand en de duinen eens op een andere, sportieve manier! Deze mountainbike met extreem dikke banden is uitermate geschikt om door het mulle zand te fietsen. Maak een heerlijke kust-trip van Kijkduin naar Scheveningen en terug en sluit af op het terras van Atlantic Beach.

Voor meer info en reserveringen:
www.atlanticbeach.nl/agenda/atlantic-beach-bike  

Volg hier de Kijkduinse Recreatie Zoom op Facebook voor meer acties en evenementen!

Altijd op de hoogte blijven van evenementen in de omgeving van Kijkduin? Abboneer je hier op onze Facebook agenda!

Terug naar overzicht