Nieuws
Het laatste nieuws uit Kijkduin

KIJKDUIN SUNRISE 2017: MET ZON EN MUZIEK EEN GESLAAGDE 2E EDITIE!

Geplaatst op: donderdag, 15 juni 2017

Afgelopen zaterdag stond Kijkduin in het teken van Kijkduin Sunrise, de feestelijke opening van het badseizoen 2017. Met talloze marktkraampjes, de zon die vanaf de middag doorbrak en zomerse live muziek was dit zeker een geslaagde 2e editie van Kijkduin Sunrise.

Tijdens de opening van het badseizoen 2017, waande je je afgelopen zaterdag als bezoeker van Kijkduin eventjes op Ibiza. De gemoedelijke sfeer, de hippie markt, artistieke workshops voor jong en oud, een beach volleybaltoernooi, live DJ’s aan de waterkant en vanaf de namiddag muziek in de muziektent… Kijkduin had het allemaal! Zelfs de zon liet zich zien, nadat het die ochtend nog even flink geregend had.

Kijkduin Sunrise Strandmarkt: Boho Summer Event
 

In het kader van het jaar van Mondriaan & De Stijl en de Pokémon Go hype in Kijkduin werd tijdens de graffiti & schilder workshop (door het Koorenhuis) de Poké-Mondriaan gemaakt en gepresenteerd voor het podium.

Workshop schilderen met het Koorenhuis op Kijkduin Sunrise 

Voor wie moe was van het slenteren langs de kraampjes, stond er op het Deltaplein een heerlijk voetenbadje klaar.

Kijkduin Sunrise Markt op de boulevard Kijkduin Sunrise: afkoelen op het Voetenbad Terras

Om 16:45 uur gaf presentator Tim Hartog het startsein voor het muziekprogramma met als eerste act Emil Landman. Later traden de zes mannen van Bounty Island op, gevolgd door Hallo Venray. Kuenta i Tambu sloot het evenement knallend af met een optreden waarbij er flink mee geswingd werd.

Kuenta i Tambu op Kijkduin Sunrise 2017
Hallo Venray op Kijkduin Sunrise 2017 Emil Landman op Kijkduin Sunrise 2017
Bounty Island op Kijkduin Sunrise 2017

De dag werd ‘traditioneel’ afgesloten met vuurwerk, waarmee we de start van een - wederom schitterend – badseizoen inluiden!

Kijkduin Sunrise werd 'traditioneel' afgesloten met vuurwerk

Klik hier om meer foto’s te bekijken.

Terug naar overzicht